JULIE BERGAN

JULIE BERGAN

EN HELT PERFEKT SOMMERKVELD!

Når Julie Bergan besøkte Fjordfesten i 2019 oppsummerte hun kvelden svært godt. «En helt perfekt sommer kveld, spør du meg.» Det er vi i Fjordfesten selvfølgelig helt enige i og vi gleder oss til å få besøk av Julie Bergan igjen. Hennes scene opptreden har ikke blitt mindre energifyldt siden sist og det er bare å stålsette seg for en energisk time med et fantastisk band, noen av Norges beste dansere og en hittparade av låter.

Julie Bergan er en av Norges største popstjerner. Hun har allerede over 500 millioner streams på Spotify fra en katalog som inkluderer to innenlandske #1-singler og et dobbeltplatina-debutalbum. I dag har hun over 2 millioner månedlige lyttere på strømmekanalen.
Underveis har hun vunnet prestisjetunge priser, inkludert Årets låt på NRJ Awards og Årets Breakthrough Artist fra den norske låtskriverforeningen NOPA.

Julie Bergan vokste opp med foreldre som var musikklærere og omgitt av musikkinstrumenter sang familien Bergan sammen hvor enn de gikk. Julies kjærlighet til musikk ble forsterket av Britney Spears, Backstreet Boys og The Beatles og deretter artistene som først inspirerte henne til å synge, som Rihanna, Beyoncé og Kehlani.

I 2016 kom Julie Bergans store gjennombrudd med låta «Arigato» og etter denne suksessen har hun sluppet den ene hiten etter den andre. Samarbeidet med Alan Walker og låten «Ignite» tok henne rundt omkring i hele verden til de største konsertscenene.