Emma Steinbakken

Emma Steinbakken

HELE NORGES EMMA TIL FJORDFESTEN!

Den siste tiden har 20 år gamle Emma Steinbakken fra Jessheim regjert topplistene med sine tolkninger fra TV2-programmet Hver Gang Vi Møtes, hvor coverne hennes av Bjørn Eidsvågs «Floden» og Isahs «Delilah» har kranglet om førsteplassen i flere måneder. Til sammen har tolkningene hennes snart nådd svimlende 40 millioner streams. Samtidig har Emma jobbet på spreng med sitt debutalbum som kommer i 2023 – hvor første singel «Can’t Fight This Feeling» kom i oktober i fjor, og den nære og ærlige balladen «Parents» kom i mars.

Hun slapp nylig også singelen «Home» som allerede er a-listet på p3´s spillelister.

Med all denne oppmerksomheten den siste tiden har hun på rekordtid blitt «Hele Norges Emma» og vi gleder oss så til å se henne på vår scene i Badeparken lørdag 5. august! 

Emma Steinbakken slo igjennom over natten i oktober 2018 da hun som 15-åring slapp debutsingelen «Not Gonna Cry», som har blitt avspilt mer enn 24 millioner ganger på Spotify alene. En fantastisk livedebut på by:Larm noen måneder senere vekket interessen til en samlet musikkbransje og Emma fikk muligheten til å turnere og promotere sin musikk rundt om i Europa samtidig som hun signerte platekontrakt i Tyskland og USA.

 Og selv om pandemien stoppet det meste av reisingen og turneringen har den nå 20 år gamle Emma gjort ferdig videregående skole, rukket å bli nr 1 på Spotify hele tre ganger, sluppet flere egne låter og samarbeidet med Matoma, Alan Walker, Robert Grace, Broiler og Kamelen.