02-03
AUG.
2024
Blue box graphics
KJØP
BILLETT
Yellow box graphics
02-03 AUG. 2024
KJØP BILLETT

Chris Holsten

Chris Holsten

Chris Holsten har satt et solid avtrykk i norsk musikkhistorie med albumene «Bak en fasade» og «Gå bli lykkelig, du» og hitlåter som «Smilet i ditt eget speil», «Bare når det regner», «Slå hjerte, slå» og «Rekk opp hånda». I januar avsluttet han den storslagne turnéen «Rekk opp hånda» foran ett fullsatt Oslo Spektrum. Det for andre gang i sin karriere.

«Å få spille arenakonsert i Oslo Spektrum en gang var stort. Å få gjøre det en gang til drøyt ett år etter er nesten litt uvirkelig. Det er noe helt eget å stå på scenen i den mektige salen og høre publikum synge med», forteller Chris.  Sammen med sitt eminente band er Chris klar for å lage god stemning og nyte allsangfaktoren i Badeparken fredag 2. august! 

Chris Holsten har på forholdsvis kort tid blitt en av de store artistene som turnerer rundt i Norge i disse dager og han passer godt inn i linupen som Fjordfesten presenterer for 2024. Fjordfesten har som mål å gi et bredt publikum en god festivalopplevelse, samtidig som vi skal fortsette å være en viktig sosial møteplass. Energien og låtene til Chris Holsten med fult band er perfekt en fredag i Sandefjord!

«Vi har fremdeles Spektrum konserten brusende i blodet og kan knapt vente til sommeren. Å få reise rundt og spille, synge og danse med folk på landets mange festivaler er alltid ett høydepunkt». avslutter Chris