Dagny

Dagny

Hun gjestet festivalen i 2018 og leverte en forrykende konsert og veldig mange har ønsket akkurat henne tilbake til Sandefjord.

Dagny spiller lørdag 7. august.

Det er få artister treffer publikum like umiddelbart som Dagny, både når det kommer til hennes energiske sceneopptredener og fengslende poplåter. Sangfuglen fra nord sendte sjokkbølger gjennom bransje og publikum da hun slapp «Backbeat» høsten 2015, og siden den gang har hun bygget seg opp til å bli en av landets mest spennende liveartister, låtskrivere og popsnekrere, med en katalog som har over 200 millioner strømminger.

Dagny Norvoll Sandvik omtales fortsatt som ung og lovende, men hun har allerede etablert seg som en av tungvekterne i det norske poplandskapet med høythengende radiolistinger, festivalspotter, utsolgte headlinershow og spektakulære TV- opptredener. Dagny var Vevos One to watch i 2017, og hun har vært P3 Gull og Spellemann-nominert en rekke ganger. Låter som «Fool’s Gold», «Love You Like That» og «Wearing Nothing» har vist hennes enorme teft for å skrive gode poplåter, og co-writes for popstjerner som Katy Perry viser at hun også er en attraktiv låtskriver internasjonalt.

Å være artist og låtskriver er en jobb som krever mye. For Dagny er likevel kanskje det aller viktigste det å levere fra scenen.

«- Vi har aldri hatt en bedre bandbesetning, og setlista vår har blitt så sterk at hver låt er en fornøyelse å spille. Når vi går på scenen koser vi oss!» forteller hun.

TILBAKE