• Refusjon av billetter

  Fjordfesten 2021 avlyst grunnet Covid- 19.

  Vi hadde så lyst til å lage festival sammen med dere ❤️ Vi gikk all in, men lyktes ikke og det er vi veldig lei oss for!

  Sammen med artister, leverandører, sponsorer og frivillige har vi gitt dette et realt forsøk fordi vi så en mulighet for å få hverdagen og festen tilbake. En stor takk til dere alle for tillitten dere har vist oss. Ikke minst, tusen takk til alle dere som har kjøpt billetter og hadde trua sammen med oss.

  Nå starter jobben med å lage Fjordfesten 2022 og alle billetter er automatisk overført til neste års festival. Vi håper selvfølgelig at du blir med oss til neste år, men ønsker du å få refundert billettene finner du all informasjon om hva du må gjøre her:

  • Logg deg inn på din brukerkonto på ticketmaster.no
  • Velg ordren du ønsker å refundere
  • Klikk på «Trenger du hjelp med denne ordren?» og følg videre instruksjoner for refusjon.

  Dersom du har betalt med gavekort kan du legge ved kontonummeret du ønsker at beløpet skal overføres til.

  Refusjon av billetter - det vil være mulig å refundere billetter til 31. august 2021. 

   

 • OM FJORDFESTEN

  Fjordfesten er en musikkfestival midt i Sandefjord sentrum. I to dager fyller vi Badeparken med gode konsertopplevelser og høy sosial faktor.

  Fjordfesten er en folkefest i Sandefjord hvor barn, ungdom og voksne kan kose seg sammen. Vi jobber hardt for å forsterke konseptet hvert år, og er stolte over å ha skapt en fantastisk kulturtradisjon i byen vår. Fjordfesten er først og fremst masse god musikk, men selvfølgelig legger vi opp til en total festivalopplevelse. På området er det flere konsepter du kan lese mer om nedenfor.

  VIP

  På VIP-området har du muligheten til en helt unik festivalopplevelse. Du får tilgang til telt, uteområde med sitteplasser, stillase og egne toaletter. Det er utvidet tilbud i baren. 20 års aldersgrense.

  Dette er inkludert i VIP billetten:

  • 2 dagerspass med tilgang til VIP–området begge dager.
  • Tilgang til eget uteområde.
  • Tilgang til telt.
  • Noen sitteplasser, men ikke til alle.
  • Egne toaletter.
  • Utvidet tilbud i baren.
  • Bord reservasjon er mulig mot tillegg i prisen.

  BEACH BAREN

  BB har de siste årene vært en kjempe suksess og det skal det bli i år også. DJ’ene vil i fantastiske omgivelser lage god stemning når det er pause på scenen.

  DRINK BAR

  Drink bar er blitt en store hit, finner du også på området i år! DJ Westergren spiller mellom artistene på scenen. DJ Westergren vil lage fullt trøkk, så her er det mulighet for allsang og dans mellom slaga.

  FJORDTIVOLI

  Det blir ikke FjordTivoli i 2021!

   

 • Hva skjer hvis Fjordfesten må avlyse?

  Hva skjer om Fjordfesten blir avlyst pga Covid-19?
  Hvis Fjordfesten2021 må avlyses pga. Covid 19 vil alle billetter automatisk overføres til Fjordfesten2022. Ønsker du refusjon av billetten får du selvfølgelig det (eks. Ticketmasters billettgebyr) Fjordfesten forbeholder seg retten til å avlyse eller flytte enkelt konserter. Slike endringer gir ikke rett til refusjon av billetten

 • COVID informasjon

  Informasjon

  Vi gleder oss til å igjen kunne lage festival og det gjøres i tett samarbeid med Sandefjord kommune og kommuneoverlege Ole Henrik Augestad. Vi skal til en hver tid følge de råd og anbefalinger som myndighetene gir og sammen skaper vi nye festivalopplevelser i Badeparken, Sandefjord.

  Gjenåpningsplan, Nivå 4
  Vi er i dag på nivå 3 i gjenåpningsplanen til Norge. Fortsetter denne planen å gå som antatt vil vi komme til nivå 4 i løpet av starten av juli. Da vil kriteriene for festivalen være som følger:
  Med adgangstest og koronasertifikat; 75 % kapasitet opp til maks 5000 personer uten faste, tilviste sitteplasser. Hvilke smittehensyn som følger er ikke satt enda men vi oppdaterer sidene våre fortløpende!

  De som blir regnet som «beskyttet»

  • De som er fullvaksinerte.
  • De som har fått 1. vaksinedose. Status som beskyttet gjelder fra 3 uker etter vaksinedosen. 
  • De som har gjennomgått infeksjon. Status som beskyttet gjelder i 6 måneder etter den positive prøven.
  • De som tar gyldig hurtigtest, (kan tas gratis ved inngangen, svar på test vil være synlig på helsenorge.no etter ca. 15 minutter). Testen er gyldig i 24 timer fra prøvetakingstidspunktet. 

  Definisjonene knyttet til vaksine gjelder de som har fått vaksine som er godkjent av det europeiske legemiddelkontoret EMA. Alle vaksiner som blir gitt i Norge er godkjent av EMA. Les mer her: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/vaksinert-eller-gjennomgatt-covid-19/

  Gratis hurtigtest
  Fjordfesten vil benytte testing eller koronasertifikat for å øke antall deltakere/publikum. Negativ koronatest sidestilles med vaksinasjon og immunitet etter gjennomgått covid-19-sykdom. For at koronasertifikatet skal vise grønt må den som innehar sertifikatet være beskyttet eller ha negativ test som ikke er eldre enn 24 timer. Kan tas gratis ved inngangen, svar på test vil være synlig på helsenorge.no etter ca. 15 minutte. Også barn og unge må testes eller ha gyldig koronasertifikat på arrangementer som benytter koronasertifikat.

  Det vil bli satt opp teststasjon på området og vi vil komme tilbake til hvordan dette skal håndteres.

  Hva skjer om Fjordfesten blir avlyst pga Covid-19?
  Hvis Fjordfesten 2021 må avlyses pga. Covid-19 vil alle billetter automatisk overføres til Fjordfesten 2022. Ønsker du refusjon av billetten får du selvfølgelig det (eks. Ticketmasters billettgebyr).

  Slik bruker du koronasertifikat for å komme inn på større arrangement i Norge

  Logg inn på helsenorge.no eller last ned Helsenorge-appen

 • BETALING PÅ OMRÅDET

  Fjordfesten er i 2021 en kontantfri festival pga. covid-19. Vi aksepterer VISA, Mastercard og BankAxept.

   

 • SPISERIET

  I samarbeid med ulike restauranter lager vi en «foodcourt» inne på området slik at vi har et bredere og bedre mattilbud til publikum.

  Her kan du få kjøpt alt fra vårruller til thaimat, grillmat og pizza, for å nevne noe. Ordentlig barista-kaffe får du også. Det vil komme mer info. om spiseriene snart.