Klovner i Kamp

Klovner i Kamp

Fredag 6. august spiller de på Fjordfesten!

Klovner i kamp ble startet av Alis og Dr S i 1994, og består i dag av Alis, Fingern og Dansken. Også kjent som Aslak, Thomas og Esben. Etter 25 år i bransjen har de med seg en rekke hits i bagasjen når de fredag 6. august gjester Fjordfesten!

Bandet er kjent for å lage fantastisk stemning på de scenene de spiller og vi kan love et show utenom det vanlige.

Bandet ble lagt på is i 2006, men i årene som fulgte fortsatte musikken å spre seg til nye generasjoner av fans. I 2013 skulle klovnene spille en «one night only» på Sentrum Scene, men billettene gikk så kjapt at det måtte settes opp to ekstra konserter. Etter en utsolgt æresrunde med konserter over hele landet har vennskapet blusset opp igjen og klovnene hevder at nå kan alt skje.

De siste årene har klovner spilt et utvalgt knippe konserter over det ganske land, og overalt hvor klovnene kommer er det fulle hus, fulle mennesker og overflod av kjærlighet.

Klovnenes meningsfulle, drøye, men alltid gode tekster, fengende beats og unike sceneshow har vist seg å tåle tidens tann, og stadig nye generasjoner omfavner musikken deres. Med et arsenal av hits er Klovner i Kamp selve essensen av ordet fest. Vi gleder oss!