Gabrielle

Gabrielle

Lørdag 7. august er det klart for et fyrverkeri av en konsert i Badeparken, da står Gabrielle på Fjordfestens scene midt i Sandefjord sentum!

Siden Gabrielle for alvor slo gjennom med debutsingelen "Ring meg" i 2011, har hun etablert seg som en av de aller fremste artistene på den norske musikkscenen. Med låter som "Fem fine frøkner", "Mer", "September", "Mellom skyene" og "Eg lover", har hun preget hitlister og radiobølger. Hun har dessuten markert seg som en enestående liveartist og spilt for fulle hus og på de største festivalscenene landet over. 

Det siste halve året har hun jobbet intensivt i studio med et nytt og ambisiøst prosjekt, og 27. september slapp hun endelig albumet «Snart, Gabby» til strålende kritikker. I november tar hun med seg helt nytt materiale og legger ut på veien igjen. Gå ikke glipp av det!

Pressen om «Snart, Gabby»

- Har forandret norsk pop for alltid Gabrielle legger klubb-beats og mørk elektropop til side for oppsiktsvekkende vakker R&B på andrealbumet «Snart, Gabby»

Dagbladet 5/6

- Gabrielle med gripende karrierehøydepunkt

Dagens Næringsliv


Pressen om Gabrielle Live:

- Gabrielle har bevist en gang for alle at hun er i verdensklasse, og denne konserten vil garantert gå ned i historiebøkene som en av de råeste, mest energiske og vakreste.

NRK P3 om konserten på Øyafestivalen 2017, 6/6

- Her er ikke et kjedelig øyeblikk, ikke et dødpunkt.

BT om konserten på Bergenfest 2018, 6/6