REFUNDERING

Siste frist for refundering: 15. juni 2020

Fjordfesten 2020 er dessverre avlyst. Vi følger selvfølgelig myndighetens retningslinjer for i år, men nå er det viktig å se framover, så vi jobber på og gleder oss til en fantastisk gjenforening 6.-7. august 2021!

Har du kjøpt billetter for 2020 kan du få pengene refundert, men hvis du overfører billetten til neste år så slipper du prisjustering og du hjelper oss godt på vei med neste års festival. To fluer i ett smekk! Og ikke minst – du sikret billett til 2021 ;-)

De fleste artistene som er booket for 2020 blir med neste sommer, og som alle vet trenger kulturlivet masse støtte. Vi er utrolig glade for å ha et lojalt publikum, uten dere blir det kjedelig i Badeparken i august 2021!!!

Dersom du ønsker å bruke dine billetter til neste års festival trenger du ikke foreta deg noe. 

Om nye datoer ikke passer kan du få refundert ved å fylle ut kontaktskjema HER. Hvis du har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgssted, må dette stedet kontaktes for refundering. 

NB! Serviceavgifter refunderes ikke.

Kjøpte billetter til Fjordfesten 2020 som ikke refunderes innen fristen vil automatisk overføres til tilsvarende billett for neste års festival. 

 

Tilbake