SONDRE JUSTAD

SONDRE JUSTAD

SONDRE JUSTAD AVSLUTTER FREDAGEN PÅ FJORDFESTEN!
Endelig kan vi slippe artisten som skal avslutte fredagskvelden i Badeparken. Og for en avslutning det blir!

Sondre Justad er en artist som de siste årene har hatt fulle hus over hele Norge og han er kjent for sine fantastiske konserter. Vi er veldig stolte over å få han til Sandefjord denne sommeren!

Debutalbumet Riv i hjertet lå på VG-lista i halvannet år til sammen, seks av ti spor ble radiolista og låtene fikk over 35 millioner streams. Et stadig voksende publikum trakk til konsertlokalene og sørget for at flere av turnéene hans solgte ut. Justad ble også nominert til en rekke priser for sin første utgivelse, blant annet Årets album (Spellemann) og Årets live (P3 Gull).

I fjor slapp han oppfølgeren, Ingenting i Paradis. Albumet fikk strålende mottakelse, har hatt fem singler i radiorotasjon og fikk flest nominasjoner av alle da Spellemannprisen gikk av stabelen tidligere i år. Storbyturnéen i kjølvannet av slippet satte raskt salgsrekorder i flere av byene da billettene ble sluppet, og hele turnéen ble utsolgt før den var i gang.

«Musikk kan ikke bli særlig sterkere enn dette» fastslo Avisa Nordlands anmelder etter å ha sett Justad i Bodø Spektrum, og ga han en av en rekke seksere han har mottatt på sin siste turné. Med konserter der han evner å kombinere det nære og intime med det storslåtte og energiske, har han for alvor vist at han er en liveartist helt utenom vanlige.

Sommeren 2019 er det festivalene sin tur, og som en bonus til festivalpublikummet er Sondre nå aktuell med en helt ny låt. «Fontena på Youngstorget» gikk umiddelbart inn på Spotifys topp 50-liste, ble ukas låt på NRK P3 og er naturligvis med i settet når sommerturnéen starter i slutten av mai.

Tilbake