MELIS

MELIS

LISE MÆLAND KOMMER HJEM
Lise Mæland er jenta fra Sandefjord med den fantastiske stemmen. Veldig mange kjenner henne kanskje fra Hvalsommer hvor hun var syngende servitør eller fra noen av hennes tv opptrender på X- factor eller Beat for Beat. Nå er hun i gang med prosjektet Melis og det er virkelig på tide at vi får henne på scenen igjen i hjembyen Sandefjord!

Musikken til Melis fenger 80-tallets synth-sound, samt rnb-referansene hun vokste opp med på 90-tallet. Dette skaper det helhetlige bildet på hennes egen musikk. Melis skriver tekstene og melodiene sine selv, og har lang erfaring fra live-opptredener. Hennes unike klang i stemmen gir henne særegenhetsom er lett gjenkjennelig.

Debutsingelen Paint My Nails fikk gode kritikker og ble spilt på flere radiokanaler, blant annet P1 Vestfold, og etter hun ble plukket ut som 1 av 10 nye artister til å spille på Grefsenkollen på talenshowcaset GNIST i mai 2019, ble hun direkte booket til OverOslo-festivalen. Med en sterk stemme, og sine solide låter, er Melis en artist som har en lysende fremtid, og er klar for å gi hjembyen sin et liveshow de sent vil glemme. I bandet har hun med seg 7 talentfulle musikere og korister, som alle er klare for å gi sitt beste på Fjordfesten! 

Tilbake