BJØRN EIDSVÅG

BJØRN EIDSVÅG

I sommer tar Bjørn Eidsvåg turen til noen utvalgte festivaler rundt om i landet. Med seg på veien har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter. Eidsvåg har den siste tiden konsentrert seg om teaterforestillingen Etterlyst: Jesus, som har blitt spilt for fulle hus landet rundt.

Nå er den folkekjære artisten klar for å ta musikken ut av teaterscenen og besøke de store konsertscenene igjen! Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn og bandet er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i mindre kirker og kulturhus.

Konserten han hadde på Fjordfesten i 2016 skapte magisk stemning i Badeparken med allsang og en fantastisk stemning blant publikum i alle aldere. Vi gleder oss til å høre og se Bjørn Eidsvåg igjen i Sandefjord denne sommeren.

Tilbake